Om Elverum Auto

Elverum Auto Bilsalg AS – nybil- og bruktbilforhandler. Autorisert merkeverksted for “egne” merker i tillegg til bilmerket Opel, samt status som Bosh Car Service verksted. Vi har en egen dekk- og bilglassavdeling.

Elverum Auto Bilsalg AS er en familiebedrift med en stolt historie og stolte tradisjoner som går helt tilbake til 1930. Bedriften er nok bedre kjent i Elverum som ”bare” Elverum Auto eller også ”Auton”. Elverum Auto er den eldste bilforhandleren i Elverum – med kunder fra hele indre Østlandsområde.

I dag forhandler vi nybilmerkene Suzuki, Isuzu og Maxus. I tillegg har vi et bredt og sterkt sortiment av brukte biler. Hos oss møter du hyggelige og imøtekommende selgere i et av landets flotteste salgslokaler – et lokale som i seg selv er verdt et besøk.

Vårt verksted er et høykompetent verksted med faglig meget dyktige mekanikere. Med mer enn 75 års erfaring som Opelforhandler, så har vi selvsagt også et av landets beste merkeverksteder for Opel. Selv om vi ikke lenger selger Opel, så har vi beholdt agenturet på verkstedtjenester for bilmerket Opel. I tillegg er vi selvsagt merkeverksted for de nybilmerkene vi selger – Suzuki, Isuzu og Maxus.

Forøvrig er vi et høykvalitativt kjedetilknyttet Bosch Car Service verksted, som innebærer at vi har utstyr for å reparere alle typer bilmerker – ikke bare Opel, Suzuki, Isuzu og Maxus. I tillegg har vi sterk kompetanse på reparasjoner av elektriske biler.

Ved vårt verksted skal du føle deg trygg på at bilen din får den aller beste behandling av meget dyktige mekanikere. 

Vår dyktige dekk og bilglassavdeling kan gi deg de aller beste tilbud på bytte og reparasjon av dekk og frontruter. Bl a kan vi nevne at vi er en autorisert Michelin forhandler. Gjennom kjedetilknytning til DekkTeam gir vi deg tryggheten for god kvalitet på dekk og felger. 

Hos Elverum Auto kan du få profesjonell reparering og skifte av frontruter. Vi anskaffer og skifter frontruter til alle typer bilmerker. Vi kan for øvrig tilby reparasjon og/eller bytte av alle typer frontruter. Gjennom tilslutning til ”Bilglassrep” har vi rask og god tilgang på frontruter.

Møt Elverum Auto-teamet

Elverum-auto-team-2
Stig Nordsveen
Daglig leder
Elverum-auto-team-11
Randi Nystuen
Sekretær / Administrasjon
Elverum-auto-team-1
Ragnar Moe
Salgssjef
Elverum-auto-team-12
Vera Johansen
Selger
Elverum-auto-team-4
Steffen Grafsrønningen
Servicesjef
Elverum-auto-team-3
Geir Otto Lien
Delelagersjef
Elverum-auto-team-10
Sandra Tamnes
Kundebehandler
Elverum-auto-team-8
Sondre N. Heggberget
Verksmester / teknisk leder
Elverum-auto-team-7
Geir Ole Flobak
Mekaniker / Ass teknisk leder
Elverum-auto-team-5
Tomasz Turski
Mekaniker
Elverum-auto-team-13
Morten L. Wolla
Mekaniker
Elverum-auto-team-9
Vidar Myrvold
Sjef Dekk&Glass

Er det noe annet du lurer på?