Om Elverum Auto

Elverum Auto AS – nybil- og bruktbilforhandler. Autorisert merkeverksted for Suzuki, Isuzu og JAC, samt Bosch Car Service verksted. Vi har en egen dekk- og bilglassavdeling.

Elverum Auto AS er merkeforhandler for Suzuki, Isuzu og JAC. I tillegg har vi et bredt og sterkt sortiment av brukte biler. Hos oss møter du hyggelige og imøtekommende selgere i et topp moderne bygg sentralt på Grindalsmoen, nærmere bestemt Torolf Storsveens veg 12

Vårt verksted er et høykompetent verksted med faglig meget dyktige mekanikere for våre «egne merker. Forøvrig er vi et høykvalitativt kjedetilknyttet Bosch Car Service verksted, som innebærer at vi har utstyr for å reparere alle typer bilmerker – ikke bare Suzuki, Isuzu og JAC.

Ved vårt verksted skal du føle deg trygg på at bilen din får den aller beste behandling av meget dyktige mekanikere.

Vår dyktige dekk og bilglassavdeling kan gi deg de aller beste tilbud på bytte og reparasjon av dekk og frontruter. Bla kan vi nevne at vi er en autorisert Michelin forhandler. Gjennom kjedetilknytning til DekkTeam gir vi deg tryggheten for god kvalitet på dekk og felger.

Hos Elverum Auto AS kan du få profesjonell reparering og skifte av frontruter. Vi skaffer og skifter frontruter til alle typer bilmerker. Vi kan for øvrig tilby reparasjon og/eller bytte av alle typer frontruter. Gjennom tilslutning til ”Bilglassrep” har vi rask og god tilgang på frontruter.

Møt Elverum Auto-teamet

Østli_lowRes_-35
Hans Christian Aanmoen
Daglig leder
Øyvind Evenstad
Øyvind Evenstad
Salgssjef
0W6A2239-Edit-2
Geir Otto Lien
Delesjef/Reklamasjonsansvarlig
Arne Nordstad
Arne Nordstad
Kunderådgiver
Idar Bismo
Idar Bismo
Verksmester
Sondre N Heggberget
Sondre N. Heggberget
Teknisk leder
Geir Ole Flobak
Geir Ole Flobak
Mekaniker
Elverum-auto-team-5
Tomasz Turski
Mekaniker
Mariusz Jankowski
Mariusz Jankowski
Mekaniker
Vidar Myrvold
Vidar Myrvold
Sjef Dekk&Glass

Er det noe annet du lurer på?