Swift 4×4 Hybrid

5-stjerner i EuroNCAP sikkerhetstest

Clear

Swift 4×4 er en av Norges mest solgte småbiler og den nye modellen kommer med en hybridmotor som sørger for enda lavere forbruk og CO2-utslipp. Dette gjør nye Swift til en avgiftsvinner – noe som gjenspeiles i den lave prisen. Firehjulstrekk er en selvfølge og modellen lanseres med en rekke nyheter som bl.a. filvarsling, Adaptiv Cruise Control, Bakkestart-assistent, ryggekamera og DAB+

radio. Med tøft design, gode kjøreegenskaper og firehjulstrekk er nye Swift 4×4 Hybrid som skapt for norske forhold!

Farge

Burning Red, Super Black, Speedy Blue, Mineral Grey, Premium Silver, Pure White

Drivstoff

El + Bensin

Girkasse

Manuell

Hestekrefter

90 hk

Hjuldrift

4-hjulstrekk

Swift 4×4 Hybrid kommer med Suzuki sitt nye hybridsystem – Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS).
Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet. Denne energien lagres i et spesielt batteri som sørger for å forbedre drivstofforbruket til Swift.
Energien som er lagret brukes i utgangspunktet på to måter. Den første er for å starte Suzuki sin Integrerte Start Generator (ISG). Dette hjelper motoren ved akselerering, spesielt i motbakker.

I tillegg til å hjelpe motoren ved akselerering, inkluderer hybridsystemet en start/stopp funksjon. Systemet skrur av motoren når bilen står stille, noe som reduserer drivstofforbruket og CO2-utslippet når det er mye trafikk. Hybridsystemet hjelper dette systemet ved å bruke elektrisitet for å starte bilen igjen, noe som gjør bilen enda mer effektiv.

Ønsker du å lease denne bilen? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Varenummer: I/A Kategori:

Bestill en uforpliktende prøvekjøring