Euniq6 SUV

Max bagasjeplass på 753 liter, En stor utstyrspakke. Levering mars 2022

Clear

Snart kommer vår nye el-bil Maxus Euniq6 SUV til Norge! Euniq6 er en stor, elektrisk SUV designet for både hverdag og langtur. Med klassens største bagasjerom på 754 liter og en svært godt utstyrt standardpakke, er dette den perfekte elektriske bilen for hele familien. Bilen er leveringsklar fra mars 2022, men du kan forhåndsbestille allerede nå!

Farge

Hvit, Rød, Sølv, Svart

Drivstoff

El

Girkasse

Automat

Hjuldrift

Fremhjulstrekk

Hestekrefter

177 hk

Seter

5

Rekkevidde

345-465 km

Batterikapasitet

70 kwh

UTSTYR

Euniq6 SUV leveres med en stor og rikelig utstyrspakke inkludert i prisen. Utstyrspakken byr blant annet på Apple Carplay, stort elektrisk panorama soltak, atmosfærelys i 64 forskjellige farger, trådløs mobillading, Keyless GO, 6-veis elektronisk justering av førersetet og sort skinninteriør. Bilen byr også på en lang rekke sikkerhetsfunksjoner og førerassistentsystemer som gir trygg kjøring for deg og dine. Den leveres blant annet med Adaptive Cruise Control, 360° parkeringskamera, filskiftevarsling, blindsonevarsling, automatisk nødbremssystem, parkeringssensor foran og bak, elektronisk stabilitetskontroll og en rekke andre funksjoner. Du får dermed en max utstyrt Exclusive-pakke til en verdi av 50.000 for kr. 0,-.

STØRRELSE

Med Euniq6 SUV får du en gigantisk SUV med plass til alt du måtte trenge – og litt til! Utvendig måler bilen 4735mm lang, 1860mm bred og 1736mm høy. Akselavstand er på 2760mm og bakkeklaring på 190mm. På innsiden får du klassens største bagasjerom på hele 754 liter, og plassmangel vil derfor aldri være en bekymring. Både førerhus og bakseter byr på stor og romslig plass, som gir god benplass og takhøyde for både sjåfør og passasjerer.

DESIGN

Det er ingen tvil om at Euniq6 SUV tiltrekker seg blikk på veien. Den leveres med et moderne uttrykk, vakre linjer og en tøff og sporty front, som utgjør et lekkert og gjennomført design. Bilen har blant annet Full LED technology, 18’’ aluminiumsfelger og elektrisk panorama soltak.

Ønsker du å lease denne bilen? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Varenummer: I/A Kategorier: ,

Bestill en uforpliktende prøvekjøring