D-MAX 4×4 – Arctic Trucks

  • Markedets heftigste pickup
  • Modifisering fra Arctic Trucks
  • Høyere bakkeklaring
  • Ekstreme ytelser
Clear

Effektiv og robust var stikkordene Isuzu’s utviklere brukte i arbeidet med den nye D-MAX-modellen. Målet var å skape en pickup med lavere forbruk, revolusjonerende design, klasseledende sikkerhet og samtidig bevare D-MAX sine gode, praktiske løsninger som 3,5 tonn hengervekt.

Den har BI-LED signatur frontlys og på baklyktene brukes det doble LED-kantlamper som gir lysdesignet et unikt utseende både foran og bak. I sum betyr det at nyheten har et ekstremt høyt utstyrsnivå, mer komfort, sterke spesifikasjoner og et ledende sikkerhetsnivå.

Nye Isuzu D-MAX er mer kapabel enn noen gang tidligere, og en fryd å kjøre. På innsiden har bilen fått helt nytt interiør, med førsteklasses materialer og detaljer som for eksempel: Nye, premium skinnseter, førersetet som kan justeres i 8-retninger, 9″ infotaintment skjerm og fire-veis justerbart skinnratt.

Nye D-MAX er også fullspekket med sikkerhetsutstyr. Alt fra Adaptiv Cruise kontroll, autobrems, filskiftevarsler, ESP, ryggevarsler, bakkestartassistent og mye mer.

Varianter

Arctic Trucks

Farge

Galena Gray Metallic, Mercury Silver Metallic, Onyx Black Mica, Red Spinel Mica, Sapphire Blue Mica, Silky White Pearl, Valencia Orange Metallic

Drivstoff

Diesel

Girkasse

Automat

Hjuldrift

4-hjulstrekk

Hestekrefter

163 hk

Hengervekt

3,5 tonn

Arctic Trucks er en av landets største leverandører av ombygninger og utstyr til firehjulsdrevne biler, og har samarbeidet med Isuzu Norge siden 2012. Siden den gang har det blitt levert ut over 700 Isuzu Arctic Trucks!
Ombygningen gjør bilene enda bedre rustet til å tåle alle type terreng og forhold, og gir høyere bakkeklaring og bedre veigrep. Isuzu Arctic Trucks består av to varianter; AT33 og AT35.

Ønsker du å lease denne bilen? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Varenummer: I/A Kategori:

Bestill en uforpliktende prøvekjøring