ACROSS 4×4 Plug-in-hybrid

Klasseledende plug-in hybrid

Clear

ACROSS 4×4 er en robust og sporty SUV som er utstyrt med et klasseledende plug-in hybrid-system og med det elektroniske firehjulsdrift-system «E-Four». ACROSS 4×4 er en kompromissløs, fullverdig og moderne SUV. ACROSS 4×4 Suzukis flaggskip, leveres med 4×4 og automatgir inkludert i prisen!

Suzuki ACROSS 4×4 kommer i en svært godt utstyrt utgave til kr. 549.900,-. ACROSS 4×4 kan også leveres med tilhengerfeste (1.500 kg hengervekt). Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon om ACROSS 4×4.

Farge

Attitude Black Mica, Dark Blue Mica, Grey Metalic, Sensual Red Mica, Silver Metalic, White Pearl Crystal

Drivstoff

El + Bensin

Girkasse

Automat

Hjuldrift

4-hjulstrekk

Hengervekt

1500 kg

Hestekrefter

306 hk

ACROSS er utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system som gir økonomisk forbruk og lave CO2-utslipp. Det skorter heller ikke på kjørefølelse, for bilen har både kvikk respons og lynrask akselerasjon. Rosinen i pølsa er en elektrisk rekkevidde på hele 75 kilometer.

I kjernen av plug-in hybrid-systemet er det to kraftige elektriske motorer som gir et kraftig dreiemoment i lav hastighet, kombinert med en sterk 2,5 liters motor for rask akselerasjon for høyere hastigheter. Denne kombinasjon av en 2,5 liters bensinmotor og to elektriske motorer på henholdsvis 134kW og 40kW, gir ACROSS en motoreffekt på hele 306HK. Bilen akselerer fra 0-100 på kun 6 sekunder!

Plug-in hybrid-systemet er utstyrt med fire moduser: standarden EV-modus, auto EV/HV-modus, HV-modus og batteriladnings-modus. Sjåføren kan selv velge hvilken modus man ønsker å benytte, avhengig av kjøreforhold og batterinivå. I EV-modus vil kjøretøyet kun drives av den elektriske motoren, selv ved full akselerasjon. I EV/HV-modus vil bensinmotoren bidra når det for eksempel skal akselereres. I batteriladnings-modus vil den også ta over over lading av batteriet.

Ønsker du å lease denne bilen? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Varenummer: I/A Kategori:

Bestill en uforpliktende prøvekjøring